Ce au în comun monumentele și zâmbetele?
Când ai grijă de ele, îi bucuri pe cei din jur.

Dacă zâmbetele sunt un simbol al îngrijirii și al imaginii noastre către exterior, ele merită toată atenția.
De aceea, tehnologia, designul și dedicarea oferite de Oral-B prin seria de produse iO ridică îngrijirea orală la nivel de excelență.

Tehnologie

Excelența se atinge doar prin soluții avansate, atât în arhitectură, cât și în îngrijirea orală. În ambele domenii, tehnologia susține inovația și deschide posibilități nelimitate.

Senzorul inteligent de presiune al Oral-B iO Seria 9 este construit special pentru a-ți menține gingiile sănătoase pe măsură ce periezi. LED-ul de pe mâner se colorează verde când apeși cât trebuie pe gingii, roșu când apeși prea tare și alb când apeși prea încet.

Periajul personalizat este baza lui iO. Micro-vibrațiile concentrează energia în vârfurile perilor, iar periuța alunecă lin de la dinte la dinte.

Aplicația Oral-B duce periajul corect la un alt nivel. Tehnologiile A.I. și 3D Tracking, împreună cu aplicație de mobil, te învață cum să speli dinții corect, fără să ratezi nicio zonă.

Design

Așa cum eleganța unei clădiri se reflectă în estetică, designul Oral-B iO reflectă dedicarea de a lua în calcul fiecare aspect al experienței de periaj.

Pe lângă funcționalitate, periuța Oral-B iO pune accent pe intuiție și estetică. Fiecare curbă, fiecare contur, fiecare nuanță transformă actul de periaj într-un ritual de frumusețe și rafinament.

Oral-B iO reprezintă un testament al atenției la detalii, nu doar în tehnică, ci și în design.

Dedicare

Meticulozitatea, atenția la detalii, efortul continuu de a inova, căutarea permanentă a excelenței. Nu sunt principii doar în arhitectură, ci și în lumea Oral-B iO.

Cu fiecare produs, Oral-B înalță standardele și mai sus: aplicație pe telefon, display în real time, inteligență artificială, încărcător magnetic, doar o parte din stâlpii pe care este construită periuța Oral-B iO.

De la concepție, la produsul final, Oral-B caută permanent excelența și depășirea așteptărilor.

Contact

Ia legătura cu noi la adresa ingrijiremonumentala@tuio.ro și iți răspundem în cel mai scurt timp.

Sugerează un monument nou


    Relația ta cu obiectivul mai sus menționat

    Prin completarea acestui formular declar că sunt de acord cu Termenii și Condițiile Site-ului, precum și cu prelucrarea datelor personale conform „Politicii de confidentialitate” a Site-ului.