Ce au în comun monumentele și zâmbetele? Cu cât îți pasă mai mult de ele, cu atât mai bine! „Îngrijire Monumentală” de la Oral-B iO face o paralelă între cele două și explorează modul în care tehnologia, designul și dedicarea pot ridica îngrijirea la nivel de excelență.
Prin exemple pozitive, campania se concentrează pe clădiri valoroase din București restaurate până aproape de perfecțiune, dar și pe eforturile necesare pentru a realiza acest obiectiv. Explorăm trecutul și viitorul împreună cu toți cei implicați: arhitecți, proprietari, experți și comunitatea în sine.

Scopul nostru este să facem cât mai vizibile aceste proiecte, oferind experiență interesantă și educativă. Astfel, creștem aprecierea publicului pentru clădirile istorice restaurate și îngrijite corespunzător.

În campania noastră, Îngrijire Monumentală, am adunat o serie de proiecte de restaurare, consolidare și renovare și le-am pus pe Harta Îngrijirii Monumentale. Promovăm atât proiectele, cât și experții din spate: arhitecți, restauratori, istorici și antropologi, într-o campanie de awareness focusată doar pe exemple pozitive.

Îngrijirea Monumentală se concentrează pe clădirile valoroase ale Capitalei, care, cu ajutorul experților, au fost readuse aproape de perfecțiune și de gloria de altădată. Arătăm lumii nu doar frumusețea clădirilor, ci și eforturile monumentale din culise, explorând împreună trecutul și prezentul, cu scopul de a crește vizibilitatea monumentelor, printr-o experiență vizuală educațională și spectaculoasă.

Îngrijire Monumentală înseamnă o demonstrație în mărime naturală a felului în care se simte și arată îngrijirea expertă și profesională, prin putere exemplelor de reușită regăsite peste tot în jurul nostru: clădirile istorice restaurate, din București.

Care este legătura cu
Oral-B iO? E simplu.

Alegerea iO nu înseamnă doar curățarea dinților și un zâmbet imaculat, ci și o alegere, aceea a unui stil de viață care pune accent pe calitate, atenție la detalii și profesionalism. În traducere, tehnologie, design și dedicare, stâlpii campaniei noastre, esențiali atât în îngrijirea orală, cât și în îngrijirea monumentală. 

Prin soluțiile tehnologice sofisticate folosite, arătăm angajamentul de a împinge limitele științei pentru a îmbunătăți viața de zi cu zi. Designul nu înseamnă doar aspect, el arată devotamentul pentru măiestria fiecărui detaliu. Dedicarea este căutarea permanentă a excelenței și atingerea celor mai înalte standarde din comunitate. Aplicând același nivel de îngrijire profesional al seriei iO, putem construi o Capitală complet reînnoită, spectaculoasă vizual și de o valoare istorică inestimabilă.

Contact

Ia legătura cu noi la adresa ingrijiremonumentala@tuio.ro și iți răspundem în cel mai scurt timp.

Sugerează un monument nou


    Relația ta cu obiectivul mai sus menționat

    Prin completarea acestui formular declar că sunt de acord cu Termenii și Condițiile Site-ului, precum și cu prelucrarea datelor personale conform „Politicii de confidentialitate” a Site-ului.